CO2 neutraal bezorgen

CO2 neutraal bezorgen van uw meubels Vandaag is wederom een stap gezet in het streven naar een klimaat neutrale produc..

Lees meer...
Datum: 01-03-2017

Sinterklaas

Castor Interieur helpt Sinterklaas bij het sintfeest in Hengelo voor gezinnen onder de armoedegrens... ieder kind verdient..

Lees meer...
Datum: 25-11-2016

Betalen

Veelgestelde vragen over Betalingen...

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

Omdat wij ieder meubel speciaal op bestelling maken, vragen wij u om een aanbetaling. De hoeveelheid leverbare combinaties is zo groot dat we de meubels niet op voorraad kunnen nemen. Ieder meubel wordt dus specifiek op bestelling gemaakt.

De aanbetaling is voor ons een definitieve bevestiging van uw kant dat u akkoord gaat met de aanbieding, en met onze algemene voorwaarden. Dit scheelt een hoop werk aan papieren orderbevestigingen. Als u het prettig vindt, kunt u natuurlijk ook het totaalbedrag ineens overmaken, zodat bij aflevering van het meubel het financiële deel al geregeld is.

Hoe kan ik (aan)betalen?

U kunt de bestelde artikelen snel en veilig betalen met iDeal. Ook kunt u er voor kiezen om alleen een aanbetaling te doen. Dit is 25% van het bedrag, maar dat mag indien gewenst ook meer zijn, bijvoorbeeld de helft. Dit bedrag kunt u dan zelf middels een bankoverschrijving overmaken op onze rekening (zie hieronder). Wij kunnen u op verzoek ook een iDeal-link sturen voor de aanbetaling, laat het ons dan even wetenu dit wilt, het is een kleine moeite.

Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kunt u de aanbetaling ook per pin voldoen.

Indien u heeft gekozen voor een aanbetaling van een deel van het bedrag dient u het resterende bedrag (contant of per pin) te betalen aan de chauffeur. Deze heeft bij levering een pin-automaat bij zich, uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden. U mag het resterende bedrag ook enkele dagen vóór levering aan ons overmaken per bank, maar dan moet het wel uiterlijk een dag voor levering op onze rekening staan, om te voorkomen dat de betaling de levering kruist.

Wat is het rekeningnummer van Castor?

Het bankrekeningnummer (Triodosbank) van Castor Interieur BV is:

IBAN: NL92 TRIO 0338 5837 69
BIC: TRIONL2U

Krijg ik een bevestiging van mijn aanbetaling?

U krijgt altijd een bevestiging van uw aanbetaling. Indien u via iDeal betaalt ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging per mail. Indien u de (aan)betaling via een bankoverschrijving doet krijgt u bericht zodra wij deze hebbben verwerkt. Wij streven ernaar dat dit binnen een dag (na ontvangst) gebeurt, bij grote drukte kan dit een paar dagen duren.
 

Terug

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl