CO2 neutraal bezorgen

CO2 neutraal bezorgen van uw meubels Vandaag is wederom een stap gezet in het streven naar een klimaat neutrale produc..

Lees meer...
Datum: 01-03-2017

Sinterklaas

Castor Interieur helpt Sinterklaas bij het sintfeest in Hengelo voor gezinnen onder de armoedegrens... ieder kind verdient..

Lees meer...
Datum: 25-11-2016

Informatie aanvragen

Waar kan ik terecht met vragen over Castor of haar producten?

U kunt hier informatie over Castor vinden, maar wij helpen u ook graag bij uw project. U kunt per telefoon contact opnemen, u kunt op de website uw nummer achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen, en uiteraard mag u ook een email sturen. Indien het nodig is kunt u uw schetsen per fax of email naar ons toezenden. Tot slot bent u uiteraard van harte welkom bij ons aan werkplaats, waar wij uw plannen uitgebreid met u door kunnen spreken, en u voorzien van persoonlijk advies.

Ook alle kleuren en handgrepen hebben we dan bij de hand.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Bij steeds meer meubels kunt u online via de website uw (maatwerk) prijs uitrekenen. Deze berekening kunt u ook in de vorm van een offerte toegestuurd krijgen. Natuurlijk kunt u ook met een eenvoudig mailtje of per telefoon prijzen opvragen. Wij kunnen niet alle denkbare opties in de site verwerken, maar vaak zijn deze specifieke wensen wel mogelijk. Laat ons weten wat u wilt, en wij denken met u mee!

Hoe lang duurt het voor ik de offerte kan verwachten?

Wij streven ernaar om binnen een dag te reageren. Het kan echter voorkomen - in tijden van grote drukte - dat het heel iets langer duurt. Het ligt er ook aan hoe uitgebreid uw vraag is.

Kan ik zelf een schets maken en hiermee langskomen?

Ja, u bent van harte welkom in de showroom om uw eigen ontwerpen door te spreken. Kijk hier voor persoonlijk advies.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe producten?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, daarin staat vrijwel altijd een nieuw toegevoegd product. Ook via onze facebook pagina of twitter kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Terug naar boven

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl