CD ladekast 6118-99

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 1.665,00 € 1.497,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  6118
Omschrijving Specificatie Kleuren Handgrepen Video Stel uw vraag...

CD-ladekast met 8 laden - voorraad

Deze ladekast voor CD's of DVD's is de ideale manier om uw verzameling stofvrij, en op een compacte manier op te bergen. Vanzelfsprekend kunnen de laden volledig uitgeschoven worden, zodat ook de achterste cd zonder moeite te bereiken is. De maatvoering is volledig geoptimaliseerd voor het opbergen van CD's zonder dat er ruimte verspild wordt. DVD's passen er ook perfect in, in twee rijen achter elkaar van links naar rechts.

De hoezen zijn tevens beschermd tegen UV-licht wanneer de laden gesloten zijn en er dus geen zonlicht bij uw collectie komt. Wilt u een combinatie van 2 kleuren? Dit kan ook. U kunt dan het beste via het contact-formulier even een berichtje achterlaten dat wij u terug bellen, om alle details met u door te nemen. We weten dan ook zeker dat er geen misverstanden ontstaan.

Afwerking onderkant kast

De onderkant van de kast kan op twee manieren worden afgewerkt. De standaarduitvoering heeft een iets terugvallend plintje. Het is ook mogelijk de kast helemaal strak te laten uitvoeren. Zie ook de foto.

CD-Sleeves opbergen

Heeft u speciale dunne hoesjes voor het opbergen van meer cd's op minder ruimte, de zogenoemde 'sleeves', ook dan biedt deze kast een oplossing: Lees meer hierover op: opbergen CD sleeves

Handgrepen en geleiders

Standaard wordt deze kast geleverd met één greep per lade. Wilt u twee grepen per lade? Dit is mogelijk, hiervoor rekenen wij € 14 per lade extra.
Het meubel kan uitgevoerd worden met softclose. De lade gaat dan een heel klein stukje minder ver open waardoor de achterste cd's net niet helemaal te pakken zijn zonder die ervoor eerst uit te nemen.

Maatwerk ladekast voor CD's

Ook deze ladekast kunnen wij op maat leveren. Ieder meubel wordt op bestelling in onze eigen meubelmakerij gemaakt, het maakt voor ons weinig uit of dit een standaardmaat of een afwijkende maat is. Neem gerust contact op voor een aanbieding op maat.

Voorbeeld van de foto

Voorbeeld foto 1:
Kleur laden:
Kleur kast:
Greep:
RAL 9010
Mocca
1095

Kleuren:

    
 

 

Handgreep:

 

Greep 1020

 

Ladekasten voor CD's en DVD's:

Greeploze laden:

Laden met Soft-close geleiders:

 

Specificaties van dit artikel:
Breedte 84 cm
Hoogte 152 cm
Diepte 46 cm
Aantal laden 8 laden
Capaciteit 8 x 180 cd's / Totaal 1440 cd's
Wanddikte 30 mm
Breedte CD-vak (binnenmaat) 135 mm
Hoogte CD-vak (binnenmaat) 150 mm
Diepte CD-vak (binnenmaat) 390 mm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Tags: Ladekast,
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl