Showmodel eettafel 'Jersey'

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 1.040,00 € 697,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2575-99
Omschrijving Specificatie Maatwerk Stel uw vraag...

Massief eikenhouten eettafel JERSEY - Showmodel

Zeer degelijke eettafel van geheel massief eikenhout. De poten 12x12 cm. Kenmerkend voor de 'Jersey'-serie is de hoekverbinding van de tafelpoten.

De optie 'Afwerking in kleurloze olie' geeft de bescherming van een lak, maar behoud de onbehandelde look. Kleur-olie is ook mogelijk, onder het tabblad kleuren vindt u de voorbeelden.
Blanke lak maakt het eiken iets geler. Wilt u een andere beitskleur, die u ergens op onze website bent tegengekomen, dan kan dat op verzoek ook.

De tafelpoten zijn vanwege de houtverbinding vast verlijmd aan de tafel. U kunt de poten niet demonteren.

De tafel staat op vooraad, is dus vrij snel leverbaar!

Deze tafel heeft bij de aansluiting van de poot aan het blad een scheur(tje) wegens werking van het hout. Als u dit niet heel storend vindt heeft u voor een zeer scherpe prijs een verder zeer stevige tafel.
(Deze scheur heeft zeker geen invloed op de stevigheid van de tafel)

Maat 170 x 90 x 78,5 cm

Eiken eettafel op maat kopen?

Ook deze tafel kunnen wij op maat leveren. Wij produceren ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats, en het is voor ons een kleine moeite een afwijkende maat te hanteren. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Nagenoeg ieder maat blad of poot is leverbaar, ook bijzondere vormen met ongebruikelijke uitsparingen zijn geen probleem.

Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets. U mag van ons verwachten dat wij écht meedenken over de beste optie, en niet vanuit standaardmaten redeneren.

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom voor  persoonlijk advies! U kunt de wensen ook doorgeven via de contactpagina, ook dan zullen wij u met plezier verder helpen! Vermeld hier dan alstublieft bij om welk model het gaat.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 170 cm
Breedte 95 cm
Hoogte 78,5 cm
Pootdikte ong. 12 cm

Heeft u een vraag?

Komt u er niet uit of u wilt meer informatie? Wij helpen u graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl