Audiomeubel Lagos - 9403

Stel hier uw meubel samen:

* Lengte 
* Diepte 
* Hoogte 
* Inkeping bovenblad 
Wij kunnen in het bovenblad een uitsparing voor kabels (naar de TV) maken. Deze komt standaard in het midden.
* Afwerking bovenblad 
* Indeling vak 1 
* Indeling vak 2 
* Indeling vak 3 
* Ophangen aan muur 
Kies voor een staand of hangend model, en of u het door ons wilt laten bevestigen/ ophangen aan de muur (tot max 45 cm diep)
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 845,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  9403
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

Audiomeubel Lagos - Zwevend of staand

Dit audiomeubel heeft een massief houten bovenblad (30 mm dik massief rubberwood). Wil je liever een andere houtsoort? Dat kan ook! Vrijwel alle houtsoorten zijn op verzoek mogelijk. De rest van het meubel is in RAL 9010 uitgevoerd. 

Het meubel kan ingedeeld worden met lades, open vakken of een klep. Per vak is een keuze te maken.

Rekenvoorbeeld hoogte

De aangegeven hoogte is de totale hoogte inclusief bodem en bovenblad. De binnenhoogte is zo'n 7.5 cm minder dan de totale hoogte. Kies je voor 'hoogte 40 cm', dan blijft er 32.5 cm binnenmaat over bij een open vak. Kies je een plank in het midden, dan gaat de plankdikte er af, en blijft er zo'n 15 cm hoogte per vak over. Hier kun je bijvoorbeeld cd's in plaatsen.

Als je een staand model wilt komt er een rand van 5 cm onderlangs. Dit komt dan bovenop de hoogte die je hierboven kiest.

Kabeldoorvoer

Standaard wordt dit meubel zonder achterwand geleverd, dit is handig met kabels, maar wij kunnen ons voorstellen dat je achter een klep of deurtje ook een achterwand wilt. Omdat de indeling van het meubel voor iedereen anders is maken we geen standaard uitsparingen in alle vakken. Op verzoek kunnen we kosteloos gaten maken in de achterwand of de schappen/tussenwanden. Je kunt bij 'opmerkingen' aangeven waar je gaten wilt.

Audiomeubel op maat gemaakt

Heb je specifieke wensen? Wilt je je eigen meubel ontwerpen en dan net even anders? Ook dit meubel kunnen wij op maat leveren. Wij maken ieder meubel op bestelling, en het maakt voor ons weinig uit als afwijkende maat is. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Je kunt je wensen doorgeven via de contactpagina, of gewoon in een mailtje.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 120 - 200 cm
Hoogte: 25 - 45 cm
Diepte: 40 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 30 mm
Wanddikte: 25 mm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl