Buy smart

Buy Smart: Kopersbescherming Aankopen bij Castor Interieur zijn beschermd door Buy Smart... Dit houdt in dat ..

Lees meer...
Datum: 25-01-2018

Nieuwe apothekerskasten

De apothekerskasten voor CD en DVD - Densa Recent hebben wij ons grootste opbergmeubel voor CD's en DVD's - on..

Lees meer...
Datum: 24-11-2017

Bijna Champagne!

Het jaar zit er bijna weer op!

Nog een paar werkdagen in 2012, dan schiet de kurk weer van de fles. Na een hectisch 2011 hadden we ons voorgenomen 2012 eens rustig aan doen. Hier en daar wat zaken verder ontwikkelen, maar geen grote projecten oppakken. Daar is dus weer helemaal niets van terecht gekomen. Begin van dit jaar vonden we het toch nodig een compleet nieuwe website te ontwikkelen, waar zeer veel tijd in heeft gezeten. We hebben afscheid genomen van onze collega Robin, en Anne-Marie heeft ons team weer aangevuld.

De bestelbus was aan vervanging toe, dus ook dit hebben we gelijk goed aangepakt, zoals ook elders op de blog te zien is.. De laatste ontbrekende machine is aangeschaft, en ook de extra magazijnstellingen zijn allemaal in elkaar gesleuteld.
Als we dan naast al deze drukte ook de omzet nog flink konden laten groeien (in deze tijd!) denk ik dat we tevreden terug mogen kijken op 2012.

Volgend jaar dan maar rustig aan doen? Dat zal er zeker niet in zitten, begin 2013 krijgen we de sleutel van de nieuwe bedrijfshal, en zullen er nog vele uren verbouwing en verhuizing bij komen kijken. Maar we hebben er zin in, en dat is het belangrijkst!

Vanuit Oldenzaal wensen we iedereen alvast een spetterende jaarwisseling toe! En - hoe cliché het misschien is - toch vooral een heel gezond 2013!!!

Namens het team van Castor Interieur

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl