Eiken tafels voor buitenEiken tafels in de tuin

Wilt u eens wat anders in de tuin dan de standaard modellen tuintafels, liever geen steigerhout? Al onze modellen eiken tafels zijn geschikt voor gebruik in de tuin.

Duurzaam

Eikenhout is veel sterker en duurzamer dan bijvoorbeeld steigerhout, en gaat daarom ook veel langer mee. Wanneer u de tafel voor buiten wilt gebruiken kunt u dit het beste aan ons laten weten. Wij zullen zover bij het model van toepassing is gebruik maken van schroeven van RVS, zodat deze niet kunnen gaan roesten. Ook kunnen we kosteloos de montagebeugels voorzien van een laagje blanke lak tegen mogelijk roesten.

Kleur en afwerking

Zowel de kleurloze olie als ook de kleurolie is buiten te gebruiken. Bij de kleurolie (monocoat olie) zullen we dan wel de speciale buitenvariant gebruiken.

Voor alle tuinmeubels geldt dat het natuurlijk beter is om ze winterdag binnen te zetten, zo ook bij onze tafels. Vanwege de kwaliteit van het hout kan de tafel buiten blijven staan, alleen tafels in de rustieke kwaliteit eikenhout dienen wel binnen te staan of afgedekt te worden tegen regen en sneeuw, vanwege de scheuren en noesten in het hout.

Bekijk hier onze Eiken Tafels

 

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl