Buy smart

Buy Smart: Kopersbescherming Aankopen bij Castor Interieur zijn beschermd door Buy Smart... Dit houdt in dat ..

Lees meer...
Datum: 25-01-2018

Nieuwe apothekerskasten

De apothekerskasten voor CD en DVD - Densa Recent hebben wij ons grootste opbergmeubel voor CD's en DVD's - on..

Lees meer...
Datum: 24-11-2017

Welkom op de BLOG van Castor!

Welkom op de Blog van Castor

We zijn op dit moment druk bezig om bij onze nieuwe website de puntjes op de i te zetten. Een lang traject is hieraan vooraf gegaan, met wekelijks overleg en dagelijks mail-contact met de programmeurs. Honderden uren zijn er al in gaan zitten, waarbij de klok geregeld middernacht aangaf. Maar het einde komt in zicht… en als u dit leest is het allemaal achter de rug.

Eén van de nieuwe items die we op deze nieuwe website hebben is deze blog. We zijn regelmatig bezig met nieuwe concepten en nieuwe technieken, en geregeld blijkt dat er veel belangstelling is voor deze ontwikkelingen. Voor de geïnteresseerden is dit allemaal te volgen via onze blog. Ook gaan we diverse proeven doen om de eigenschappen van verschillende materialen te laten zien. Van deze proeven komt er naast een beschrijving ook een videoverslag op ons You-Tube kanaal te staan, zodat iedereen zelf kan zien dat het wel of niet klopt wat wordt beweerd.

Ook zit het in de planning om diverse blogs te gaan schrijven over de beginselen van meubelmaken, over houtverbindingen, en een stukje materiaalkennis. Waarom werkt hout, in welke richting kan hout krimpen, en is het te voorkomen?

Als specialist op het gebied van CD- en DVD-kasten zijn we ook continu bezig met nieuwe concepten. Regelmatig krijgen we het verzoek hoe we nog meer CD’s in een nog kleinere ruimte kunnen opbergen, en het zal duidelijk zijn dat voor collecties van 10.000en exemplaren een rij Zweedse kasten geen wenselijke optie is. De concepten die we hiervoor bedenken en toepassen zullen ook op ons blog besproken worden. Heeft u zelf een vraag? Laat het ons weten, misschien kunnen we er een keer een blog over schrijven.

Kom regelmatig terug op ons blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl