Informatie aanvragen

Waar kan ik terecht met vragen over Castor of haar producten?

Hier vind je informatie over Castor, maar wij helpen je natuurlijk ook graag persoonlijk bij je project.

Je kunt per telefoon contact opnemen, op de website je nummer achterlaten zodat wij terug kunnen bellen, en uiteraard mag je ook een email sturen. Indien het nodig is kun je je schetsen per mail naar ons sturen.

Tot slot ben je van harte welkom bij ons in de showroom, waar wij je je plannen uitgebreid met ons kunt doorspreken, en wij je voorzien van persoonlijk advies. Ook alle kleuren en handgrepen hebben we dan bij de hand.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Bij bijna alle kun je online via de website je (maatwerk) prijs uitrekenen. Deze berekening kun je ook in de vorm van een offerte toegestuurd krijgen. Natuurlijk kun je ook met een eenvoudig mailtje of per telefoon prijzen opvragen. Wij kunnen niet alle denkbare opties in de site verwerken, maar vaak zijn deze specifieke wensen wel mogelijk. Laat ons weten wat je zoekt!

Hoe lang duurt het voor ik de offerte kan verwachten?

Wij streven ernaar om binnen een dag te reageren. Het kan op drukke momenten voorkomen dat het iets langer duurt. Het ligt er ook aan hoe specifiek je vraag is.

Kan ik zelf een schets maken en hiermee langskomen?

Ja, je bent van harte welkom in de showroom om je eigen ontwerpen door te spreken. Kijk hier voor persoonlijk advies.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Je kunt je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, daarin staat vrijwel altijd een nieuw toegevoegd product. Ook via social media kun je op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Terug naar boven

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl