Boomstam tafel Doncaster

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 1.870,00
(incl. 21% BTW)

Model:  2093
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

Boomstam-tafel Doncaster

Het totale blad is 255 cm lang, en 6 cm dik massief hout. Hierdoor is de tafel geschikt - afhankelijk van de stoelen - voor 8 personen (en dan eventueel nog aan de kopse kant van de tafel.

Unieke tafel

De enorme afmeting maken deze tafel ook echt een uniek item, we hebben er maar één van. Zoekt u zo'n type tafel, maar dan in een meer bescheiden maat, neemt u dan gerust contact met ons op, er is volop keuze uit andere maten. Omdat zo'n blad eerst 2-3 jaar langzaam moet drogen voordat het geschikt is voor verwerking zijn we altijd gebonden aan de actuele voorraad.

Afwerking

De tafel is afgewerkt met een speciale blanke lak, waardoor de kleuren mooi diep uitkomen.

Boomstam-tafels van andere houtsoorten

Ook eiken boomstamtafels zijn volop leverbaar, daarnaast Sequoia, Kersen, Linde, en noten. Zoekt u een specifieke houtsoort? Er kan nog veel meer, we gaan graag voor u op zoek.

Overige eigenschappen

Inherent aan de keuze voor deze tafel is het feit dat het blad niet 100% vlak is. Het blad is helemaal glad geschuurd, maar er zitten natuurlijke oneffenheden in. Ook enkele scheuren zijn kenmerkend voor de wijze waarop het blad uit de stam is gezaagd. De tafel wordt gedragen door zeer stevige (4mm dikwandige) stalen frames. De frames zijn van onbehandeld staat, het robuuste karakter van het staal past heel mooi bij dit blad. Op verzoek kunnen we (tegen meerprijs) de poten ook vervangen door RVS als u dat mooier vind.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 255 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte: 76 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: Ongeveer 6 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl