XXL Boomstam tafel

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 4.270,00
(incl. 21% BTW)

Model:  2095
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

XXL Boomstam-tafel

Je hebt er een beetje ruimte voor nodig, maar dan heb je ook een fantastische tafel staan.

Het totale blad is maar liefst 350 cm lang, en maar liefst 10 cm dik massief hout! Hierdoor is de tafel geschikt - afhankelijk van de stoelen - voor wel 10 personen (en dan eventueel nog aan de kopse kant van de tafel.

Unieke tafel

De enorme afmeting maken deze tafel ook echt een uniek item, we hebben er maar één van. Zoekt u zo'n type tafel, maar dan in een meer bescheiden maat, neemt u dan gerust contact met ons op, er is volop keuze uit andere maten. Omdat zo'n blad eerst 2-3 jaar langzaam moet drogen voordat het geschikt is voor verwerking zijn we altijd gebonden aan de actuele voorraad.

Toepassing

Deze tafel staat vanwege zijn royale afmetingen geweldig in de lobby van een hotel, als stamtafel in de kroeg, als vergadertafel op kantoor, of bij u thuis als u een beetje ruimte heeft...
De tafel is afgewerkt met onze no-visible olie, waardoor het blad er uitziet als 'onbehandeld', maar beschermd is alsof er een dikke laklaag op zit.

Boomstam-tafels van andere houtsoorten

Ook eiken boomstamtafels zijn volop leverbaar, daarnaast Sequoia, Kersen, Linde, en Noten. Zoekt u een specifieke houtsoort? Er kan nog veel meer, we gaan graag voor u op zoek.

Overige eigenschappen

Inherent aan de keuze voor deze tafel is het feit dat het blad niet 100% vlak is. Het blad is helemaal glad geschuurd, maar er zitten natuurlijke oneffenheden in. Ook enkele scheurtjes zijn kenmerkend voor de wijze waarop het blad uit de stam is gezaagd. Het blad is verstevigd met twee dikke stalen pennen door het hout, zodat het niet na verloop van tijd zal kromtrekken of doorscheuren.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 350 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 76 cm
Pootdikte 10 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: Ongeveer 10 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl