Sidetable Montana - voorraad

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 783,00 € 725,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2791-91
Omschrijving Specificatie Maatwerk Stel uw vraag...

Moderne witte sidetable Montana - op voorraad

Deze sidetable op maat is van 10 cm dik massief hout. De hoogte van een ladefront is eveneens 10 cm.

Lengte: 180 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 95 cm

Ook maatwerk is geen probleem. Standaard wordt de sidetable greeploos uitgevoerd. Indien u wel een greep wenst kunt u dit aangeven.

Afwerking meubel, kleur en materiaal

Deze sidetable wordt standaard gemaakt van MDF, hierdoor heeft het geen houtstructuur. Wilt u echter wel een houttint als kleur dan kunnen wij het meubel ook in massief hout leveren, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wij leveren deze sidetable standaard gespoten in zijdeglans verf. We kunnen hem ook in iets meer glans spuiten. Dit is duidelijk meer dan zijdeglans maar het is ook zeker geen pianoglans.

Afwerking meubel, kleur en materiaal

Deze sidetable wordt standaard gemaakt van MDF, hierdoor heeft het geen houtstructuur. Wilt u echter wel een houttint als kleur dan kunnen wij het meubel ook in massief hout leveren.

Deze sidetable is gespoten in zijdeglans verf.

 

Heeft u specifieke wensen? Wilt u het net iets anders?

Ook deze sidetable kunnen wij op maat leveren. Wij produceren ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats, en het maakt voor ons weinig uit of dit een standaardmaat of een afwijkende maat is. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat.

Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets. Wij vinden dat u van ons mag verwachten dat wij écht meedenken over de beste optie, en niet vanuit standaardmaten redeneren.

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor  persoonlijk advies! U kunt de wensen ook doorgeven via de contactpagina, ook dan zullen wij u met plezier verder helpen! Vermeld hier dan alstublieft bij om welk model het gaat.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 180 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 95 cm
Dikte ombouw - cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl