Tafelblad 90x90 uit showroom

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 380,00 € 150,00
(incl. 21% BTW)

Model:  1471-33-99
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

Vierkant tafelblad van massief eikenhout - Voorraad

Tafelblad van massief 30 mm dik eikenhout. Om zelf een tafel van te maken. Dit blad is behandeld met een monocoat (kleur Vanille).

Afm. 90 x 90 x 3 cm.

Tafelblad op maat

Onze tafelbladen zijn volledig op maat leverbaar. Dus ook iets smaller of breder, of tussenliggende maten. Wil je een maatwerk tafelblad? Dit kost niets extra, de prijzen lopen evenredig met de standaard maten. Ook een tafelblad voor een salontafel is dus leverbaar.

Stalen profielen infrezen

Wil je het eventuele risico op kromtrekken verder inperken, dan kunnen wij stalen profielen infrezen in de onderkant van het blad. Dit is aanbevolen vanaf 120x120 cm, maar niet noodzakelijk. Meestal blijft een blad mooi vlak, maar de kans bestaat dat hij iets krom trekt. Wanneer het blad niet stevig vast zit aan het onderstel dan kunnen we deze profielen infrezen. Deze profielen liggen volledig verzonken in het blad, steken dus niet uit, je hebt er geen last van bij het plaatsen op een tafel-onderstel. Let er wel op dat je de schroeven waarmee je het frame aan het blad gaat vastzetten niet precies op dezelfde plek krijgt als het profiel. Standaard plaatsen wij de profielen 20 cm uit de kast, op verzoek kunnen wij deze maat aanpassen.

Stalen of RVS tafel maken

Indien je het blad wilt bestellen om te combineren met een stalen frame of een RVS onderstel kunnen wij ook vrijwel alle modellen leveren. Stuur ons gerust een voorbeeld fotootje en wij kunnen een vrijblijvende prijsopgave maken voor een complete tafel.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 90 cm
Breedte: 90 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 30 mm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl