Eiken eettafel 'Modena'

Stel hier uw meubel samen:

* Lengte 
* Breedte 
Deze is gemeten van wand tot wand, eventueel uitstekende randjes zijn niet meegeteld
* Hoogte 
* Bladdikte 
* Houtsoort 
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 0,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2582
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...
Massief eiken

Massief eiken tafel Modena - model 2582

*** Wegens sterk schommelende houtprijzen kunt u deze tafels niet online bestellen. Bij belangstelling kunt u ons mailen voor een prijsopgave ***

Zwaar uitgevoerde eettafel met een massief eiken blad van 30 of 40 mm dik. Op de foto's is de tafel getoond met een 40 mm dik blad. De tafel heeft massief eiken poten van 8x8 of 10x10cm dik. Zowel het blad als het onderstel zijn in diverse kleuren leverbaar.

De optie 'Afwerking in kleurloze olie' geeft de bescherming van een lak, maar behoud de onbehandelde look. Kleur-olie is ook mogelijk, onder het tabblad kleuren vindt u de voorbeelden.
Blanke lak maakt het eiken iets geler. De kleuren staan in het tabblad 'Kleuren'. Zoek je iets anders? Neem dan even contact op.

Materiaal

Deze tafel wordt gemaakt van massief europees eikenhout. Zowel leverbaar in normaal glad eikenhout, als ook in rustieke kwaliteit eiken. Dat wil zeggen dat er af en toe een noest of scheur in het hout kan zitten.

Eiken eettafel op maat

Ook deze tafel kunnen wij op maat leveren. Wij maken ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats. Het maakt ons dan ook weinig uit of dit een standaardmaat of een afwijkende maat is. Daarom is maatwerk ook niet duurder is dan een standaardmaat. Nagenoeg ieder maat blad of poot is leverbaar, ook eigen ontwerpen zijn geen probleem. Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 160 - 300 cm
Breedte: 90 - 120 cm
Hoogte: 75 - 78 cm
Pootdikte 10 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 3 of 4 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Tags: eiken,
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl