Eiken eettafel 'Stanford'

Stel hier uw meubel samen:

* Lengte 
* Breedte 
Deze is gemeten van wand tot wand, eventueel uitstekende randjes zijn niet meegeteld
* Hoogte 
* Pootdikte 
* Bladdikte 
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 0,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2586
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...
Massief eiken

Massief eiken tafel STANFORD

*** Wegens sterk schommelende houtprijzen kunt u deze tafels niet online bestellen. Bij belangstelling kunt u ons mailen voor een prijsopgave ***

Zwaar uitgevoerde eettafel met een massief eiken blad van 30 of 40 mm dik. Standaard wordt de tafel geleverd in gladde kwaliteit eikenhout. We kunnen dit model ook leveren in een rustieke kwaliteit eikenhout. Dat wil zeggen dat het hout een mooie tekening heeft, en scheuren en noesten kan bevatten.

Je kunt kiezen uit massief eiken poten van 10x10, 12x12 of 14x14 cm.

De optie 'Afwerking in kleurloze olie' geeft de bescherming van een lak, maar behoud de onbehandelde look. Kleur-olie is ook mogelijk, onder het tabblad kleuren vind je de voorbeelden. Blanke lak maakt het eiken iets geler. Wil je een andere beitskleur, die je ergens op onze website bent tegengekomen, dan kan dat op verzoek ook.

De tafelpoten worden rechtstreeks aan het tafelblad bevestigd, dus deze eettafel heeft geen opstaande randen. Ideaal voor stoelen met een hoge armleuning, deze kunnen probleemloos aangeschoven worden.
 

Voorbeeld van de foto:

Blank onbehandeld eikenhout of afwerking in kleurloze olie.
Lengte x Breedte x Hoogte:     200 x 100 x 78 cm
Poot: 12x12 cm  /  Bladdikte: 4 cm

Ook maatwerk is mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Massief eiken eettafel op maat

Ook deze tafel kunnen wij op maat leveren. Wij produceren ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats, en het maakt voor ons weinig uit of dit een standaardmaat of een afwijkende maat is. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Nagenoeg ieder maat blad of poot is leverbaar, ook bijzondere vormen met ongebruikelijke uitsparingen zijn geen probleem.

Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets. Wij vinden dat je van ons mag verwachten dat wij écht meedenken over de beste optie, en niet vanuit standaardmaten redeneren.

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor  persoonlijk advies! Je kunt de wensen ook doorgeven via de contactpagina, ook dan zullen wij je met plezier verder helpen! Vermeld hier dan alsjeblieft bij om welk model het gaat.

 

Specificaties van dit artikel:
Lengte 160 - 280 cm
Breedte: 90 - 120 cm
Hoogte: 75 - 78 cm
Pootdikte 10, 12 of 14 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 4 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Tags: eiken,
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl