Eiken tafel 'Belfast'

Stel hier uw meubel samen:

* Lengte 
* Breedte 
Deze is gemeten van wand tot wand, eventueel uitstekende randjes zijn niet meegeteld
* Hoogte 
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 0,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2533
Omschrijving Specificatie Afwerking Stel uw vraag...
Massief eiken

Massief eiken tafel Belfast

*** Wegens sterk schommelende houtprijzen kunt u deze tafels niet online bestellen. Bij belangstelling kunt u ons mailen voor een prijsopgave ***

Zeer zwaar uitgevoerde eettafel van geheel massief eikenhout. Standaard wordt de tafel geleverd in rustieke kwaliteit eikenhout. Dit wil zeggen dat het hout een mooie natuurlijke tekening heeft, en wat scheurtjes en noesten kan bevatten. We kunnen dit model ook leveren in een gladde A-kwaliteit eikenhout.

De optie 'Afwerking in kleurloze olie' geeft de bescherming van een lak, maar behoud de onbehandelde look.

Kleur-olie is ook mogelijk, onder het tabblad kleuren vind je de voorbeelden. Blanke lak maakt het eiken iets geler. Wil je een andere kleur, die je ergens op onze website bent tegengekomen, dan kan dat op verzoek ook.

De tafelpoten worden rechtstreeks aan het tafelblad bevestigd, dus deze eettafel heeft geen opstaande randen. Ideaal voor stoelen met een hoge armleuning, deze kunnen probleemloos aangeschoven worden.

Voorbeeld van de foto's

Eikenhout afgewerkt in Monocoat olie kleur 'Super white'
Lengte x Breedte x Hoogte:     230 x 95 x 78 cm

 

Ook maatwerk is mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Eiken eettafel op maat

Ook deze tafel kunnen wij op maat leveren. Wij produceren ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats, en het maakt voor ons weinig uit of dit een standaardmaat of een afwijkende maat is. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Nagenoeg ieder maat blad of poot is leverbaar, ook bijzondere vormen met ongebruikelijke uitsparingen zijn geen probleem.

Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets. Wij vinden dat je van ons mag verwachten dat wij écht meedenken over de beste optie, en niet vanuit standaardmaten redeneren.

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor  persoonlijk advies! Je kunt de wensen ook doorgeven via de contactpagina, ook dan zullen wij je met plezier verder helpen! Vermeld hier dan alsjeblieft bij om welk model het gaat.

 

 

Kleuren overzicht (op eikenhout):

Monocoat Olie - Havanna
Havanna
Monocoat Olie - Smoke
Smoke
Monocoat Olie - Mahogany
Mahogany
Monocoat Olie - Gris Belge
Carbon
Frost
Monocoat Olie - Super White
Super White
Monocoat Olie - Chocolate
Chocolate
Monocoat Olie - Black
Dark Oak
Monocoat Olie - Paddouck
Paddouck
Monocoat Olie - Cotton White
Cotton White
Monocoat Olie - Walnut
Walnut
Kleurloze olie
No-Visible Olie
Kleurloze olie
Gris Belge

Onbehandeld eiken is ook mogelijk, dit ziet er hetzelfde uit als de kleur bij ´No-Visible olie', onze kleurloze matte olie.

Wij kunnen u ook blikken van deze olie leveren zodat u zelf ook een ander blank houten meubel in dezelfde kleur kunt afwerken.

Let op! Het gaat in deze voorbeelden uitsluitend om de kleur: De structuur van het hout staat er los van. U ziet een klein detail uit een groot paneel. In de mix zijn de panelen hetzelfde, het detail kan een andere structuur laten zien. Naast deze kleuren zijn er - mocht u nog niet kunnen kiezen - nog meer kleuren beschikbaar. In de showroom hebben we alle kleur staan.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 160 - 280 cm
Breedte: 85 - 100 cm
Hoogte: 75 - 78 cm
Pootdikte 20 x 10 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 6 cm dik (opgedikt uit 2x3 cm)

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl