Beuken tafelblad 40 mm dik

Stel hier uw meubel samen:

* Afmeting blad 
   Profielen infrezen 
Wij kunnen stalen profielen infrezen als extra bescherming tegen kromtrekken van het blad. Deze liggen volledig verzonken in het blad, steken niet uit
* Afwerking
Onbehandeld hout Onbehandeld hout
Kleurloze olie +€ 124,00 Kleurloze olie +€ 124,00
Blanke lak +€ 70,00 Blanke lak +€ 70,00
RAL 9010 (wit) +€ 70,00 RAL 9010 (wit) +€ 70,00
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 414,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  1473-40
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

Massief beukenhouten tafelblad

Tafelblad van massief 40 mm dik beukenhout. Om zelf een tafel van te maken. Kies zelf een lengte en breedte, en eventueel een extra afwerking.

Wil je een tussenliggende maat tafelblad? Bijvoorbeeld 197 cm lang? Dan kies je de optie 200 cm lang (de eerst volgende) en noteer je bij 'opmerkingen' de exacte maat van 197 cm. Wij zagen het tafelblad dan kostelooos op deze lengte af.

Tafelblad op maat

Ook onze beuken tafelbladen zijn volledig op maat leverbaar. Dus ook groter of kleiner, of tussenliggende maten. Zoek je een maatwerk tafelblad? Dit kost niets extra, de prijzen lopen evenredig met de standaard maten. Ook een tafelblad voor een salontafel is dus leverbaar.

Stalen profielen infrezen

Wil je het eventuele risico op kromtrekken verder inperken, dan kunnen wij stalen profielen infrezen in de onderkant van het blad. Met name wanneer er geen frame onder het blad komt, maar alleen een poot op de hoek, is dit aan te raden. Tot een lengte van 220 cm adviseren wij 2 profielen, daarboven is 3 beter. Deze profielen liggen volledig verzonken in het blad, steken dus niet uit, je hebt er geen last van bij het plaatsen op een tafel-onderstel. Let er wel op dat je de schroeven waarmee je het frame aan het blad gaat vastzetten niet precies op dezelfde plek krijgt als het profiel. Standaard plaatsen wij de profielen 20 cm uit de kast, op verzoek kunnen wij deze maat aanpassen.

Stalen of RVS tafel maken

Als je het blad wilt bestellen om te combineren met een stalen frame of een RVS onderstel kunnen wij ook vrijwel alle modellen leveren. Stuur ons gerust een voorbeeld fotootje en wij kunnen een vrijblijvende prijsopgave maken voor een complete tafel.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 160 - 300 cm
Breedte: 90 - 100 cm
Materiaaldiktes:
Bladdikte: 40 mm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl