Beoordelingen
Voor meer inspiratie:

Ga naar onze Facebook pagina!          

 

 

Je collectie op een fraaie manier opbergen?

 

Voor iedere collectie een passende oplossing

Castor Interieur biedt oplossingen voor het opbergen van je platen, boeken, of cd-verzameling. Alle meubels zijn van hoge kwaliteit en kunnen helemaal naar eigen wens samengesteld worden.

Zoek je echt iets anders? Ook dat is mogelijk. Wij zijn een Twentse meubelmakerij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen.

Massief duurzaam hout Eigen werkplaats Betaalbaar maatwerk

 

 Wegens gestage groei van mijn verzameling had ik een extra CD-ladenkast nodig met dezelfde specificaties als mijn andere kast die ik enkele jaren geleden had aangeschaft. Geen probleem, alle maten waren geregistreerd in de database zodat ik simpel kon bevestigen wat ik wenste. Bezorging was weer perfect met deskundige en vriendelijke bezorgers. Tot de volgende keer!"
Dhr. Oudejans
 

 

CD-kasten en DVD-kasten op maat

Castor interieur is gespecialiseerd in maatwerk CD- en DVD-kasten. Een kleine kast, of een opbergmeubel voor 20.000 cd's, voor iedere collectie hebben we een geschikte oplossing. Ook een combinatie van een cd-kast en een dvd-kast is geen probleem...
Bekijk onze
cd-dvd-kasten en blu-ray-kasten

Boekenkasten op maat

Alle modellen boekenkasten kunnen volledig op maat worden gemaakt. Afwijkende maten zijn niet duurder dan standaardmaten. Bekijk alle mogelijkheden bij boekenkasten op maat
 

Platenkasten

Naast vele modellen platenkasten voor het opbergen van je collectie zijn er ook meubels met een plek voor je platenspeler en versterker.

 

Duurzame productie

Onlangs hebben wij ervoor gekozen niet alleen een duurzame productlijn te ontwikkelen maar dit bedrijfsbreed door te voeren. Zowel bij de producten als in de werkwijze vormt duurzaamheid de rode draad door het hele bedrijf. Materialen zijn zo duurzaam mogelijk, we bezorgen CO2 neutraal, en energieverbruik wordt nog verder teruggedrongen. Lees meer over duurzaamheid bij Castor Interieur.

Veilig online bestellen

Castor Interieur is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit biedt extra zekerheid bij online aankopen. Bovendien kun je veilig en makkelijk via iDeal betalen. Eerlijke reviews via feedback company.
   

 

Daarom kies je voor Castor:

Massief duurzaam hout
Eigen werkplaats
Betaalbaar maatwerk

Wie is Castor Interieur?

Castor Interieur biedt oplossingen voor het opbergen van je platen, boeken, of cd-verzameling. Alle meubels kunnen helemaal naar eigen wens samengesteld worden. Zoek je echt iets anders? Ook dat is mogelijk. Wij zijn een Twentse meubelmakerij gespecialiseerd in deze oplossingen.
Lees meer over Castor Interieur

Prima bedrijf; heb hier meerdere malen boekenkasten op maat besteld. Altijd keurig afgeleverd en ter plaatse afgemonteerd. Goede prijs-kwaliteit verhouding." - A. Eelkema

CD-kasten en DVD-kasten op maat

Castor interieur is gespecialiseerd in maatwerk CD- en DVD-kasten. Zowel voor 100 als voor 20.000 cd's, voor iedere collectie een passende oplossing.
Bekijk onze cd-dvd-kasten en blu-ray-kasten

Adviesgesprek inplannen?

Bezoek onze showroom

Boekenkasten op maat gemaakt

Alle modellen boekenkasten kunnen volledig op maat worden gemaakt. Bekijk alle mogelijkheden bij boekenkasten op maat
 

Duurzame productie

Onlangs hebben wij ervoor gekozen niet alleen een duurzame productlijn te ontwikkelen maar dit bedrijfsbreed door te voeren. Zowel bij de producten als in de werkwijze vormt duurzaamheid de rode draad door het hele bedrijf. Materialen zijn zo duurzaam mogelijk, bezorgen gebeurd CO2 neutraal, en energieverbruik wordt nog verder teruggedrongen. Lees meer over duurzaamheid bij Castor Interieur.


Veilig online bestellen

Castor Interieur is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit biedt extra zekerheid bij online aankopen. Bovendien kun je veilig en makkelijk via iDeal betalen.

Vragen? App ons:

Volg ons voor meer inspiratie:

Ga naar onze Facebook pagina!          
 

 


Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl