Bezorgkosten

Bezorgen in Nederland

De bezorgkosten voor heel Nederland bedragen € 68 (m.u.v. de Waddeneilanden). We brengen het meubel bij je thuis, zetten hem op de gewenste plek (begane grond), en nemen verpakkingsmateriaal weer mee. Zover van toepassing is de afmontage ook bij dit bedrag inbegrepen.

Bezorgen in België

Wij bezorgen ook aan huis in België. Dit is mogelijk voor € 135. Het meubel wordt dan ook zover nodig op de juiste plaats gezet en afgemonteerd.

Afhalen

Je kunt een meubel uiteraard ook zelf afhalen bij de werkplaats. De meeste meubels zijn volledig afgemonteerd, alleen de grotere meubels bestaan soms uit enkele delen.

Een meubel plaatsen op een bovenverdieping

Normaal gesproken bezorgen wij op de begane grond, daar zijn de bezorgkosten ook op gebaseerd. Indien een meubel naar een verdieping moet is dit vaak wel mogelijk, maar alleen als je dit van tevoren even met ons overlegd. Wij kunnen dan per situatie en per soort meubel bekijken wat mogelijk is. Neem gerust even contact met ons op.

Verzenden van pakketjes

Voor bestellingen onder de 10 kilogram (accessoires / handgrepen) hebben een bezorgtarief van € 8, en versturen wij via PostNL. Pakketjes naar België kunnen wij versturen voor € 18.
 

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl