Audiomeubel 9464

Stel hier uw meubel samen:

* Lengte 
* Diepte 
* Hoogte 
* Houtsoort 
* Afwerking bovenblad 
   Opmerkingen 

Aantal:
€ 864,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  9464
Omschrijving Specificatie Afwerking Stel uw vraag...

Audiomeubel/tv-meubel

Dit meubel bestaat geheel uit massief hout, alle planken zijn volledig 40 mm dik. Heb je lievere een andere dikte? Neem even contact op, er is van alles mogelijk.

Om het meubel te beschermen raden wij wel aan te kiezen voor een afwerking. Je kunt ook kiezen voor 'onbehandeld hout' zodat je het meubel zelf kunt behandelen met bijvoorbeeld dezelfde kleur olie of lak die je ook op andere meubels heeft aangebracht.

Voorbeeld van de foto

Op de foto staat dit meubel afgebeeld als:
Afmetingen: 160 x 40 x 45 cm
Kleur: Geölied in de kleur 'Smoke'

Hoogte vak

De open ruimte onder het tv-meubel is standaard 8 cm. Bij een dikte van 50 mm gaat er 2x 5cm en 1x 8cm van de totale hoogte af om de vakhoogte te bepalen. Bij een hoogte van 45 cm blijft er dus 45-5-5-8 = 27 cm vakhoogte over. Eventueel is de hoogte onder het meubel ook lager te maken, noteer dit dan bij 'opmerkingen'. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, hoe lager de ruimte onder het meubel, hoe groter het vak in het midden.

Audiomeubel op maat

Wil je het net iets anders? Ook dit audiomeubel / tv-meubel kunnen wij op maat leveren. Wij maken ieder meubel op bestelling, en het maakt voor ons niet uit of het een afwijkende maat is. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Je kunt de wensen doorgeven via de contactpagina, vermeld hier dan even bij om welk model het gaat.

 

Kleuren overzicht (op eikenhout):

Monocoat Olie - Havanna
Havanna
Monocoat Olie - Smoke
Smoke
Monocoat Olie - Mahogany
Mahogany
Monocoat Olie - Gris Belge
Carbon
Frost
Monocoat Olie - Super White
Super White
Monocoat Olie - Chocolate
Chocolate
Monocoat Olie - Black
Dark Oak
Monocoat Olie - Paddouck
Paddouck
Monocoat Olie - Cotton White
Cotton White
Monocoat Olie - Walnut
Walnut
Kleurloze olie
No-Visible Olie
Kleurloze olie
Gris Belge

Onbehandeld eiken is ook mogelijk, dit ziet er hetzelfde uit als de kleur bij ´No-Visible olie', onze kleurloze matte olie.

Wij kunnen u ook blikken van deze olie leveren zodat u zelf ook een ander blank houten meubel in dezelfde kleur kunt afwerken.

Let op! Het gaat in deze voorbeelden uitsluitend om de kleur: De structuur van het hout staat er los van. U ziet een klein detail uit een groot paneel. In de mix zijn de panelen hetzelfde, het detail kan een andere structuur laten zien. Naast deze kleuren zijn er - mocht u nog niet kunnen kiezen - nog meer kleuren beschikbaar. In de showroom hebben we alle kleur staan.

Specificaties van dit artikel:
Breedte: 100 - 200 cm
Hoogte: 45 - 55 cm
Diepte: 45 - 65 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Zie ook:
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl