Bezorgen

Wat is de algemene levertijd?

De gemiddeld levertijd ligt momenteel rond de 10-14 weken. Wij verwerken de meubels zoveel mogelijk op volgorde van bestellen, zowel voor grote als kleine projecten.

Sommige meubels gaan iets sneller. Enkele grote projecten hebben iets meer tijd nodig. Wanneer wij een indicatie hebben dat het langer gaat duren zullen we u hiervan op de hoogte brengen. Je wordt ook tussentijds op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum. Let op: De meeste projecten bij ons zijn maatwerk, het is daardoor altijd lastig in te schatten hoeveel tijd er precies in gaat zitten. De genoemde levertijd is een zo goed mogelijke benadering, echter geen garantie.

Handgrepen en oliën worden zoveel mogelijk de volgende dag verstuurd.

Levering op afspraak

Voordat wij je meubel bezorgen laten we altijd even weten wanneer we langskomen. Meestal krijg je zo'n 2 tot 3 weken voor aflevering per mail een voorstel voor een afspraak voor levering. Om tegen kostprijs te kunnen bezorgen aan huis zullen we uiteraard meerdere leveringen op een dag moeten combineren.  Dit betekend dat we niet individueel een dag en tijd kunnen kiezen.

Tijdstip van levering

1 of 2 dagen voor de levering krijg je van ons een indicatie van een tijdstip door. Zo hoef je niet de hele dag in huis te blijven. Indien gewenst kunnen wij je ook een half uur voor aankomst bellen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Hier vind je een overzicht van de bezorgkosten

Wordt het meubel compleet gemonteerd geleverd?

In grote lijnen wel. Een meubel dat probleemloos door een deur kan wordt bijna altijd als één deel geleverd. Grotere meubels (bijvoorbeeld een wandvullende boekenkast) komt in enkele delen, omdat we het anders niet kunnen verplaatsen, en ook niet meer kunnen tillen. Je krijgt in ieder geval géén grote doos met planken, en wanneer je het meubel laat bezorgen, is montage standaard inbegrepen.

Wordt het meubel ook boven afgeleverd?

In principe bezorgen wij beneden, maar soms is het wel mogelijk het meubel boven te zetten als er iemand is die kan helpen tillen. Je moet dit dan wel ruim op tijd even vragen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. Omdat we dan extra tijd moeten inplannen moeten we dit wel van tevoren weten.

Waar moet ik rekening mee houden op de dag van levering?

Om beschadiging te voorkomen bij levering verzoeken wij je zoveel mogelijk ruimte vrij te maken rondom de plaats waar het meubel moet komen te staan. De bezorgers hebben enige werkruimte nodig om een meubel ter plekke af te monteren. Staat uw (mobiele) telefoon aan? Mochten we door files veel vertraging hebben, of mocht het adres niet juist blijken te zijn, dan kunnen de bezorgers u bereiken.

Kan ik het meubel ook afhalen? En wanneer kan dit?

Indien gewenst kunt u uw meubel uiteraard ook zelf ophalen. Zo spaar je ook de bezorgkosten uit. Tijdens onze openingstijden kunt u - nadat u bericht heeft gehad dat het meubel klaar staat - het meubel komen ophalen. Vaak kan dit ook op zaterdag, maar dan wel op afspraak, omdat wij niet iedere zaterdag aanwezig zijn. Je kunt pinnen bij het afhalen.

Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl