Showmodel tafel 'Jersey'

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 1.485,00 € 697,00
(incl. 21% BTW)
 

Model:  2575-94
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...
Massief eiken

Massief eikenhouten eettafel JERSEY - Showmodel

Zeer degelijke eettafel van geheel massief eikenhout. De poten 10x10 cm. Kenmerkend voor de 'Jersey'-serie is de hoekverbinding van de tafelpoten.

De optie 'Afwerking in kleurloze olie' geeft de bescherming van een lak, maar behoud de onbehandelde look. Kleur-olie is ook mogelijk, onder het tabblad kleuren vindt je de voorbeelden.
Blanke lak maakt het eiken iets geler. Wil je een andere beitskleur, die je ergens op onze website bent tegengekomen, dan kan dat op verzoek ook.

De tafelpoten zijn vanwege de houtverbinding vast verlijmd aan de tafel. Je kunt de poten niet demonteren.
 

Eiken eettafel op maat kopen?

Ook deze tafel kunnen wij op maat leveren. Wij produceren ieder meubel op bestelling in onze eigen werkplaats, en het is voor ons een kleine moeite een afwijkende maat te hanteren. Vandaar dat bij ons maatwerk niet duurder is dan een standaardmaat. Nagenoeg ieder maat blad of poot is leverbaar, ook bijzondere vormen met ongebruikelijke uitsparingen zijn geen probleem.

Meer of minder materiaal en productietijd zullen we uiteraard doorrekenen, maar voor het feit dat het afwijkt, en voor het aanpassen van een tekening of ontwerp rekenen wij helemaal niets. Je mag van ons verwachten dat wij écht meedenken over de beste optie, en niet vanuit standaardmaten redeneren.

Uiteraard bent je van harte welkom in onze showroom voor  persoonlijk advies! Je kunt de wensen ook doorgeven via de contactpagina, ook dan zullen wij je met plezier verder helpen! Vermeld hier dan alsjeblieft bij om welk model het gaat.

 

Specificaties van dit artikel:
Lengte 160 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte: 76 cm
Pootdikte 10 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl