Rode Plataan - Boomstam tafel

Stel hier uw meubel samen:

   Opmerkingen 

Aantal:
€ 6.790,00
(incl. 21% BTW)

Model:  2098
Omschrijving Specificatie Stel uw vraag...

Robuuste boomstam-tafel 'Rode Plataan'

Deze tafel is gemaakt van een uniek stuk hout: Deze plataan had een omtrek rond de stam van ongeveer 4 meter, wat resulteerde in een stam van zo'n 130 cm dik. Precies op de plaats waar de dikke stam splits en twee 'takken' van zo'n 65 cm dik is dit stuk hout uitgezaagd.

Het totale blad is maar liefst 340 cm lang, en op het breedste stuk zo'n 175 cm breed! Hierdoor is de tafel geschikt - afhankelijk van de stoelen - voor 10 tot 14 personen (en dan eventueel nog aan de kopse kant van de tafel.

Unieke tafel

Dit type stam - en dus deze 'plak hout' - kom je zelden tegen, deze tafel is dan ook echt een uniek item, we hebben er maar één van, en dezelfde tafel is ook niet meer bij te maken. Zoekt u zo'n type tafel, maar dan in een meer bescheiden maat, neemt u dan gerust contact met ons op, wij zullen dan met onze leverancier op zoek gaan naar een geschikt blad. Omdat zo'n blad eerst 2-3 jaar langszaam moet drogen voordat het geschikt is voor verwerking zijn we altijd gebonden aan de actuele voorraad.

Toepassing

Deze tafel staat vanwege zijn royale afmetingen geweldig in een lobby van het hotel, als stamtafel in de kroeg, als vergadertafel op kantoor, of bij u thuis als u een beetje ruimte heeft...
De tafel is voorzien van meerdere laklagen, dus kan tegen een stootje.

Boomstam-tafels van andere houtsoorten

Ook eiken boomstamtafels zijn volop leverbaar, daarnaast Sequoia, Kersen, Linde, en noten. Zoekt u een specifieke houtsoort? Er kan nog veel meer, we gaan graag voor u op zoek.

Overige eigenschappen

Inherent aan de keuze voor deze tafel is het feit dat het blad niet 100% vlak is. Het blad is helemaal glad geschuurd, maar er zitten natuurlijke glooiingen in. Ook enkele scheuren zijn kenmerkend voor de wijze waarop het blad uit de stam is gezaagd. De tafel wordt gedragen door zeer stevige (4mm dikwandige) stalen frames. De frames zijn van onbehandeld staat, het robuuste karakter van het staal past heel mooi bij dit blad. Op verzoek kunnen we de frames ook zwart spuiten, of iedere andere gewenste kleur. Tegen meerprijs kunnen de frames ook vervangen worden door RVS als u dat mooier vind.

Specificaties van dit artikel:
Lengte 340 cm
Breedte: 135-175 cm
Hoogte: 76 cm
Pootdikte 10x10 cm, 4mm dikwandig staal
Materiaaldiktes:
Bladdikte: Ongeveer 6 cm

Heb je een vraag voor ons?

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Uw naam:
Uw emailadres:
Uw telefoonnummer:
 
Persoonlijk advies
Vragen? Bel 0541-530797 of mail ons op info@castorinterieur.nl